Luni, ora 16.30, Bogdan fluiera puternic si in mai putin de 10 secunde se aduna intr-un cerc larg si frumos peste 40 de copiii si tineri. Dupa urmeaza raspunsul curajos si orgolios al fiecarui grup in parte la intrebarea: “Cine suntem noi?” iar in scurt timp se aude “Buburuzele jucause”, “Porumbeii pacii”, “Floricele zambarete”! 🙂

Asa a inceput fiecare seara ale uneia dintre cele mai frumoase saptamani de vara pe care au putut sa o traiasca copiii si tinerii din Bogdanesti. Cu dansuri si bansuri :), jocuri unul mai amuzant ca altul, activitati care a pus harnicia si iscusinta copiilor la incercare si nu in ultimul rand recitarea Sfantului Rozariu si participarea la Sfanta Liturghie.

A fost o saptamana plina de viata si bucurie in care noi tinerii am invatat sa colaboram si sa invatam unii de la altii pentru a creste impreuna iar copiii din Bogdanesti au invatat lucruri care sa le foloseasca in viata si de care sa fie mandri in fata parintilor lor.

Tin cu aceasta ocazie sa multumesc in numele tuturor celor care au facut posibil campusul de la Bogdanesti, Parintelui Cristian Chirices pentru sustinere, lui Geni (Genoveva Burca) pentru daruirea si rabdarea sa, parintelui paroh Gheorghe Pista pentru generozitate si nu in ultimul rand tuturor membrilor Scout Prajesti pentru implicarea si ajutorul lor.

Multumim tuturor si speram sa ne vedem zambitori cat de curand!

Mihai Tamas

Reclame