Un zâmbet pentru mama !

Mama este cea care ne-a dat viață, cea care ne-a educat și crescut cum a știut mai bine. Este cea a cărei lacrimă ne tulbură cu adevărat sufletul, singura persoană ale cărei cuvinte au ecou în mintea noastră, cea al cărei chip e mereu frumos și blând, indiferent de urmele lăsate de trecerea timpului…

Joi, 8 martie 2012 s-a sărbătorit Ziua Internațională a mamei. Desigur, nu am putut lăsa un eveniment atât de important să treacă precum unul obișnuit, așa că am încercat să înfăptuim ceva care să demonstreze cât de mult înseamnă mama pentru noi. Astfel, am luat hotărârea de a realiza felicitări, pe care să le împărțim mamelor din mica noastră comunitate.

Răbdarea, iubirea dar și dorința de a le mulțumi mamelor pentru că ne-au dat viață, ne-au fost aliate la realizarea acestor felicitări. Cu toate acestea, nu le-am fi putut realiza dacă Sr. Magdalena nu ne-ar fi susținut în tot acest timp.
Astăzi, 11.03.2012, după celebrarea Sf. Liturghii copiii ni s-au alăturat recitând în cinstea mamelor mici poezii și cântând din inima, împreună cu noi, „La mulți ani!”. După aceasta am împărțit mamelor felicitările realizate, primind în schimb zâmbete sincere.

Fericirea tuturor membrilor grupului a fost intensificată si de faptul că grupul nostru are un nou membru Sora Magdalena.
Pe această cale, urăm din nou „La mulți ani!” mamelor noastre, pe care le iubim din toată inima.

Camelia Pitica

Reclame