Noi, Grupul Speranța, am hotărât ca odată cu marea Sărbătoare a Nașterii Domnului, să organizăm o ieșire la patinoar. Așa că ne-am adunat într-o zi de marți, 27 decembrie 2011, pentru a ne relaxa, dar totodată pentru a ne consolida relația ce ne va face din ce în ce mai uniți.

Desigur această întâlnire nu ar fi putut avea loc fără Pr. Îndrumător și Pr. Cristian Tiba, a cărui prezența ne-a bucurat foarte mult deoarece  a întreținut o atmosferă caldă, deși afară era rece, unită, deși abia ne mai găseam prin mulțime și distractivă, deși am luat și câteva trânte.

La început mai toți ne asemănam cu niște copii care învățau să meargă. Totuși nu ne-am lăsat intimidați de căzături, sau de persoanele din jur care patinau mult mai bine decât noi, ci, încrezători, am continuat până când am reuși să reducem frecvența trântelor, ce aveau ca urmare lovituri…

Într-un final a venit momentul să plecăm de la patinoar…trebuie să recunosc că abia ne-am putut dezlipi de patine, dar era momentul să trecem în ce-a de-a doua parte a ieșirii noastre – un răgaz de a povesti ce am mai făcut, pe care l-am înfăptuit într-un restaurant.

Partea a treia a fost partea în care ne-am mai distrat dându-ne în ciocan, carusele și alte mașinării…

În concluzie, mulțumiri Domnului pentru această zi minunată, mulțumiri tuturor celor prezenți și sper ca în viitor să avem parte de ieșiri mult mai frumoase și mai distractive !

Iată și câteva poze de la această ieșire.

Camelia Pitica

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame