Întâlnire cu cel care a pus temelia „Speranței”

            Nu de mult timp Pr. Cristian Tiba a fost nevoit sa plece din mijlocul grupului nostru. Cu mari regrete în suflet, am privit înlăcrimati spre cer gândindu-ne că e alegerea Domnului adică, cea ideală. Însă Domnul a fost bun trimitându-l să păstorească într-o parohie din apropierea noastră- Nisiporesti.

Astfel încât, pe data de 11 decembrie 2011, i-am făcut o mică vizită.

Ziua a început minunat. Am pornit la drum gândindu-ne că în sfârsit ne vom revedea. Am participat la liturghia de la ora 1100 care a fost celebrată de Pr. Cristian Tiba în frumoasa biserică din Nisiporesti, după care am rostit o rugăciune la mormântul Veronicăi Antal.

Deoarece doream un mediu plăcut în care să discutăm, am plecat spre Hanul  Ancuței. Acolo am ascultat muzică traditinală românească, delectându-ne cu bucate traditionale. În sfârsit, acestea nu sunt lucrurile ce au fost cu adevărat importante.Ceea ce a fost cu adevărat valoros a fost faptul că am putut discuta despre realizările noastre în perioada ce trecuse, precum si despre planurile de viiitor. A fost o reuniune… o reuniune de familie. Păcat că timpul  a trecut nepăsător si acestă zi s-a  sfârsit. Totusi, această revedere ne-a dat mai multă încredere si ambitie pentru a termina ceea ce am început.

Multumim , părinte, pentru tot…multumim că ne-ati unit într-un grup în care ne-ati

învătat că…. Speranta moare ultima!!!

Mai jos , imaginile vorbesc de la sine despre aceasta reintilnire cu Pr.Cristian Tiba

Camelia Pitica

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame