Pe data de 20 noiembrie 2011, în ziua solemnității Domnului nostru Isus Cristos, Regele Universului, în mica noastră comunitate s-a sărbătorit sfințirea pietrei de temelie a noii biserici. Odată cu acest eveniment Domnul ne-a demonstrat încă odată că ne iubește, sădindu-ne în suflet speranța că totul se va sfârși cu bine.

Celebrarea sfintei liturghii a fost prezidată de PS Aurel Percă, episcop auxiliar de Iași, alături de care au fost Pr. Gabriel Farcaș, decan de Traian, Pr. Gheroghe Pișta, paroh de Prăjești și alți preoți.

Nu știm ce va fi mai târziu…nu știm ce va fi mâine, de aceea la temelia bisericii a fost depus un act de atestare, dovadă a faptului că această celebrare remarcabilă a avut loc. Poate peste ani, acest act va fi singurul „martor” din timpul dispărut…

Cerul sărbătorea odată cu noi prin fiecare rază a soarelui și fiecare nor liniștit. Iată, în această zi natura „a construit” și ea un altar armonios, inspirând pace și fericire.

PS Aurel Percă prin predica sa ne-a transmis că ori de câte ori ne ajutăm aproapele prin fapte sau fie printr-o vorbă dulce, îi demonstrăm lui Isus că îl iubim. Îl iubim atât de mult încât dorim să facem tot posibilul pentru ca, mai târziu, să fim lângă El în Paradis.

Pe această cale mulțumiri celor prezenți la sărbătoarea noastră, în special Tatălui, pe care din inimă îl rugăm să ne ajute până când noul lăcaș al său va fi terminat!

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame