MINI-EXCURSIE LA SALINA DIN TÂRGU-OCNA

 

 

            Pe data de 11 iulie 2011, o parte din tinerii, Grupului „Speranța” , am ieşit să ne relaxăm  la salina din Târgu Ocna. Așa că încrezători am pornit la drum.

Ajunși acolo am coborât în salină, 3 km cu un autobuz , pentru a ajunge la complexul turistic din mină. Aerul atât de rece, dar curat ne-a „trezit”  fiind benefic pentru sănătatea noastră.

Am spus o mică rugaciune în capela ortodoxă din salină, ce poartă numele Sfintei protectoare a minerilor „Sf. Varvara” , după care unii au jucat tenis de masă iar alții s-au dat în leagăne.

Timpul a trecut pe nesimțite, așa că venise timpul pentru a părăsi mina,  nu înainte de a trece pe la magazinul de suveniruri.

Când din nou am ajuns la suprafață, datorită faptului că unora le era foame, am căutat un restaurant, dar căutarea a fost în zadar. Însă Dumnezeu ne-a surâs, fiind primiți călduros de fraţii franciscani de la Parohia Franciscană „Trupul şi Sângele Domnului” din Târgu Trotuş, care ne-au oferit o masă potolindu-ne foamea.

Se pare că deși ne-am aflat în alt loc decât în satul nostru , am reușit să menținem unitatea legată strâns de Dumnezeu sub numele de„Speranța” !

 Pozele de mai jos , sper să fie edificatoare.

Camelia Pitica

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Reclame