Isus – darul cel mai de preţ!

05.06.2011

 

    „Lăsaţi copiii să vină la mine….”, le spune Cristos ucenicilor  care erau oarecum  deranjaţi de faptul că mulţi copii erau aduşi la  Cristos. La Cristos  au venit astăzi , 5 iunie 2011, un număr de 11 copii, care după ce au urmat un curs de pregătire, l-au primit  prima dată  în inimile lor curate, pe Cristos – Darul cel mai de preţ. Mare bucurie, mare sărbătoare la Biserica  „Sfântul Mihail din Bogdăneşti.

Privind aceşti copii, am înţeles  că  fiecare  dintre  noi, trebuie să redevenim copii în modul de al iubi şi cinsti pe Dumnezeu. Trebuie să învăţăm de la ei  simplitatea, candoarea, curăţia inimii, sinceritatea şi dăruirea. Mare bucurie pentru familii,pentru comuniutatea noastră şi pentru Grupul de copii Dominic Savio”,care  şi-au împrospătat  rîndurile cu un nr de 11 copii.Ne bucurăm pentru că  au  acceptat să se întîlnească cu  Prietenul cel mai devotat, Isus Cristos. Sperăm şi suntem siguri,că odată  cu creşterea biologică, vor  creşte şi în cunoaşterea şi iubirea lui Dumnezeu. Le urăm bun  venit  în grupul nostru şi îi asigurăm de sprijinul  şi prietenia noastră. Este un dar care nu se strică, nu se învecheşte şi nu trece. Acest dar este Cristos  din  Sf.Euharistie.

     Prima Sf.Împărtăşanie a  avut loc pe  05. 06. 2011, la Biserica „Sfântul Mihail ”din Bogdăneşti , în cadrul Sf.Liturghii de la orele 9.30 prezidată de Pr.Paroh Gheorghe Pişta  împreună cu preoţii concelebranţii: Pr. Cristian Tiba şi Pr.Vereş Maximilian.

Tuturor le mulţumim că au fost alături de noi.

   LA  MULŢI  ANI  FERICIŢI  ŞI  SFINŢI !

 

 

 

                                                        Grupul de copiiDominic Savio”

Reclame